hagforsryttarna

Alla inlägg under juni 2012

Moa

Av Moa & Tobias Johansson - 16 juni 2012 21:52

Hejsan! Nu gör jag sista blogginlägget för idag. Måste bara säga att jag längtar så enormt tills den 19 då jag ÄNTLIGEN får börja rida igen... Får ju nästan ridabstinens (stavning). Hovslagaren kommer ju även samma dag, och det är verkligen behövligt upptäckte jag idag en liten bit av hoven längst ner har trillat så det måste justeras :)


Imorgon ska iaf  jag och Tobbe ha en stalldag! Härligt värre!! Sätter Kameran på laddning nu så jag kan ta med och fota när Tobbe får slita med två hästar idag igen :) Själv sitter jag bara på en stol och kommenderar Hahah!


Nej det var nog allt för ikväll, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Andra Avenyn, så himla typiskt mej :P



Glöm dina bekymer

Imorgon kommer nya!


Moa


Av Moa & Tobias Johansson - 16 juni 2012 20:11

             

 
Av Moa & Tobias Johansson - 16 juni 2012 19:58

Hallå! Jag tänkte bara snabbt och kortfattat berätta vad jag gjort en sådan dag. Jag har varit i Örebro sedan klockan 9 imorse för att tävla i friidrott, längd och 100m. Och sista grenen starade 15.10 sedan åkte vi till Marieberg och åt lite och sedan bar det hemmåt:) Nu har jag nyss kommit hem och är en anning trött. Underbart att det är sommarlov alltså! Så man får sova hur lääänge man vill ;)


Igår red jag Svarten och det gick hyfsat, jag fick hålla på ett bra tag och fick igenom honom väldigt bra. Jag försökte få honom sänka huvudet i skritten och att han trampade under sig. Det gick till viss del men jag kan nog inte begära att han ska kunna det direkt, men duktig var han allt ;) 


Tobias



Av Moa & Tobias Johansson - 16 juni 2012 11:58

           



Moa

 

Moa

Av Moa & Tobias Johansson - 16 juni 2012 09:07

Godmorgon Läsasre! Blev väckt idag vid nio.. Hur kul på en skala 1-10 är det när man var uppe till två..  Aja får väl leva med det.. Skönt att det är sommarlov nu iallafall! Har ni några planer inför sommaren? Själv ska jag tälta med hästarna nån gång, och massor av annat kul :)


Idag vet jag inte vad jag ska göra, blev inte direkt så taggad när man vaknar och ser att det är et rent ut sagt ett pissväder! Blir väl att åka till stallet vi får se om jag hittar på nått med Fjalle today. Just det ja! igår beställde jag hem ett träckprov till honom, har ju redan gått tre veckor sen vi avmaskade honom mot stora blodmasken.

Vi skickade ju in ett träckprov tidigare och fick veta att han har ganska så mycket stora blodmaskar 450(EGA tro jag man mäter i) så vi skulle avmaska med ett starkt medel vi fick sedan vänta tre veckor för att sedan skicka in ett till träckprov och eventuellt avmaska igen vid behov, Sen kunde man släppa honom på bete med de andra hästarna :D


 



Moa

Av Moa & Tobias Johansson - 16 juni 2012 00:44

                             



Vad tycks? Hahah själv tycker jag att bara tre av bilderna blev bra..


Moa

 
Av Moa & Tobias Johansson - 15 juni 2012 18:03

Chacha Bloggen! Just nu ligger jag och kollar på Andra Avenyn i väntan på att Tobbe och hans familj ska komma och hämta mig :) Vi ska hem till honom och fixa lite med bloggen, och kanske hittar på nått efter vad vet jag?

 

Vad har jag gjort idag då? Dagen började med att ha avslutning i skolan, slutade vid 10.00 Gött som F*N :)

Jan kom och hämtade mig och Tobbe och vi drog till stallet en sväng.. Fixade stallsysslorna och tog ut Fjalar på ridbanan och löslongerade busfröt idag, GISSA om han var pigg och busig.. Det värmer att se hur glad ha är :)

När jag var klar gick vi över till Tobbes medryttarhäst Svarten, höll en liten "lektion" för dom och måste säga att de skötte sig riktigt bra, mer om det får Tobbe ta upp i sitt inlägg senare :) Tog inga kort idag :/


Moa


Moa

Av Moa & Tobias Johansson - 14 juni 2012 21:08

Hejsan! Detta är det allra första inlägg på bloggen :) Innan jag och Tobbe kom på att vi skulle starta en blogg tillsammans så drev jag bloggen minfjalar.bloggplatsen.se. Här kommer vi försöka uppdatera så ofta så möjligt och därför är ju fördelen att vi är två :) Nu tänkte jag berätta lite om min dag :)


Idag hade vi friluftsdag i skolan, brännbollstyrnering hela långa dagen :) Var lite drygt eftersom inte jag fick va med i och med att jag opererade mig den 5 Juni.. Tur att man går i samma klass med Emma som också är nyopererad så man kan sitta och chilla tilsammans :) Tog lite photos också :) Sen drog vi ner till skolan för genrep inför avslutningen i morgon! Sen hem och äta, åka iväg för att se Pontus avslutning i blinkenbersparken med mamma, Marlene och Wille träffade även Simon och Ariane där :) Va inte direkt så särskilt kul eftersom det var sånt piss väder, kännde inte sån direkt lust att åka direkt till stallet efter, men vad gör man inte för sin allra bästa friend!? :)


Längtar så otroligt tills den 19 Juni då doktorn sa att jag kunde börja rida igen.. Har märkt att Fjalar tappat endel muskler nu när han stått.. Men han har iallafall täckt över revbenen med fett ÄNTLIGEN :P Men tills den 19juni  iallafall så får vi löslongera och göra mycket från backen så det inte blir alldeles för illa (nerrå) hahah


Va tråkigt går inte att ladda upp bilder just nu.. Testade men gick inte att trycka på ladda upp knappen så ni får 1-3 bildbomber imorgon :)



Moa


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej vi är två Hagforsbor en kille och en tjej. Båda födda -97. Denna bloggen handlar om vårt intresse vi brinner för nämligen HÄSTAR!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30
<<<
Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards